2011. július 22.

Lapszemle

Jön a hétvége, gondolom mindenki akar valamit olvasgatni következő posztunkig, ezért ismét összeszedtük amit érdekesnek tartunk :D Továbbra is arra bátorítunk mindenkit hogy kövessen minket a Twitteren @sznyelveszet néven, de Zoli és Dávid is megtalálható @zoltanvarju ill. @davidpgero néven. A szamitogepesnyelveszet.tumblr.com oldalon a nagyvilág híreiből szemezgetünk, itt Pétert is megtaláljátok tempflip.tumblr.com alatt, akinek Anyegin orosz blogját is érdemes olvasgatni (orosz mert orosz témákról szól, de magyarul íródik).




Hírek a nyest.hu-ról



A hazai termésből

Nem találtam új bejegyzést a megszokott nekem kedves blogokon, ezért ki kellett lépnem a komfort zónámból és ennek köszönhetően akadtam a DotKom blogra, innét ajánlok két nem éppen friss, de jó posztot.



Más



Könyvajánló


  • James E. Gentle: Matrix Algebra: Theory, Computations, and Applications in Statistics - ez a könyv azoknak szól akik szeretnek a "következő szintre lépni" statisztikai tudásuk gyarapításában. A mátrix algebra nem könnyű anyag, de a szerző nagyon tisztességes munkát végzett és érthetően, a nem matematikus (de a matematikában azért járatos) olvasók számára hozzáférhetően mutatja be ezt a fontos területet. Ez az a könyv ami ott kell hogy legyen (majd ha megszerezted a kellő háttértudást hogy elolvasd) a polcodon.

Videoajánló


  • Eric Ries: How to Build a Lean Startup, Step by Step

Nincsenek megjegyzések: